Ayrıca, Arsin ve Vakfıkebir belediye başkanlarının AK Parti’ye uzak olmadıklarını dile getirdi ve "Gelmek isterlerse kapımız açık" dedi.

"Hatamızı Sorguluyoruz"
Yerel seçimlerde kaybedilen ilçeleri değerlendiren Mumcu, “Trabzon’da büyükşehirler arasında yüzde 51.5 oy alarak ülke genelinde birinci olduk. Ancak Ortahisar, Arsin ve Vakfıkebir ilçelerini kaybettik. Bu kayıpların nedenlerini teşkilat olarak araştırıyoruz. Demokrasiye inanan bir partiyiz, milletimizin tercihine saygı duyuyoruz. ‘Nerede hata yaptık’ diye kendimize soruyoruz ve yolumuza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Trabzonlu Bürokratın Görevden Alınması Başkan Bıyık’ı Üzdü! Trabzonlu Bürokratın Görevden Alınması Başkan Bıyık’ı Üzdü!

Kapımız Herkese Açık
Arsin ve Vakfıkebir belediye başkanlarının AK Parti’ye geçecekleri yönündeki söylentilere de değinen Mumcu, “Bu başkanlarımız bize uzak değiller. Hamza Bilgin ve Fuat Koçal AK Parti’ye yakın isimler. Gelmek isterlerse kapımız her zaman açık, ama şu an için doğrudan bir temas yok” dedi.

"Vekiller Trabzon’un Sorunlarına Hakim"
Milletvekillerinin Trabzon’da halkın içinde olmadığı yönündeki eleştirilere de yanıt veren Mumcu, bu eleştirilerin haksız olduğunu söyledi. Mumcu, “Yakın zamanda 4 ilçemizi etkileyen sel felaketinde tüm milletvekillerimiz sahadaydı. Ayrıca, zaman zaman farklı illerde görevlendirmeleri oluyor. Şehir buluşmalarına katılıyorlar ve Trabzon’un sorunlarıyla yakından ilgileniyorlar. Önemli olan, Trabzon’un sorunlarına nasıl çözümler ürettikleridir” dedi.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN