Uzun, “Meclisin çoğunluğu bizde olmasına rağmen başkanımıza rahat bir çalışma ortamı sağlıyoruz. Toplumun huzurunu bozacak ve gerginlik yaratacak sözlerden uzak durmasını bekliyoruz. Bizler, koltuk peşinde değil ilçemize hizmet kazandırma gayreti içindeyiz. İlçemize kazandırılacak tüm hizmetin destekçisi olacağız” dedi. 

RAKAMLAR YANLIŞ

Başkan Yardımcısı Zorlu: “Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Yanlışından Geri Dönmeli” Başkan Yardımcısı Zorlu: “Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Yanlışından Geri Dönmeli”

Uzun, “Seçim bitti ve geçmiş, geçmişte kaldı. Belediye başkanımızın son sözleri daha sonraki açıklamaları ile bağdaşmamıştır. 31 Mart’ta seçim bitti ve kazanan Fuat Koçal oldu. Kendisinin seçim psikolojisinden çıkması gerekmektedir. Geçmişle hesaplaşmak yerine ilçemize söz verdiği projeleri başlamasını bekliyoruz. Önceki dönem belediye başkanımız Muhammet Balta, ne kadar borçla devralıp, ne kadar borçla bıraktığını detaylı bir şekilde açıklamıştır. Seçimden 5 ay sonra yanlış rakamlarla bunu gündeme taşımak manidardır. Belediyemize kazandırılan 53 milyon TL için belirli söylemlerde bulunuluyor. Günlerdir bitmiyor. Neler yapıldığı net şekilde ortadadır. Belediye Başkanı Fuat Koçal’ın projeye imza attığı adliye sarayını bir önceki belediye başkanımız Muhammet Balta tarafından kamulaştırılması yapılmıştı. Başkanımız ön ayak olduğu için teşekkürü hak etmiştir” ifadesine yer verdi.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA