AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Trabzon'un sevilen buluşma noktalarından Atapark'ta vatandaşlarla bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen ve son zamanlarda çay fiyatlarında yapılan indirimle gündeme gelen parkta, vatandaşlarla keyifli bir sohbet ortamı oluşturan Çebi, bölge halkının nabzını tuttu.

Çebi, "Milletimiz ile olan bağımız bir günlük değil, her gün her an bir arada olacağız. Bugün burada kıymetli büyüklerimizle bir araya geldik, tek tek hal hatır sorduk ve sohbet eyledik. İstek ve talepleri üzerinde konuştuk. Atapark’ta hizmet de şahane, muhabbet de şahane. Vatandaşlarımız personelden ve hizmetten çok memnunlar" şeklinde konuştu.

AK Partili Selahaddin Çebi’den CHP Lideri Özgür Özel’in "Rakı" Vaadine Sert Tepki AK Partili Selahaddin Çebi’den CHP Lideri Özgür Özel’in "Rakı" Vaadine Sert Tepki

Çebi, yoğun çalışmaları için mahalle başkanı ve teşkilat üyelerine teşekkür ederken, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'e de parktaki hizmetlerdeki katkılarından ötürü minnettarlığını iletti. Bu tür buluşmaların, vatandaşlarla doğrudan iletişim kurarak onların sesini daha iyi duymanın ve çözüm odaklı çalışmalar yapmanın bir parçası olduğunu vurguladı. Atapark'taki buluşma, yerel yönetimlerin vatandaşlarla iç içe olduğu samimi bir ortam olarak kaydedildi.

Muhabir: AYTEKİN AKAY