AK Parti Ortahisar ilçe mitingi, büyük bir katılımla gerçekleşti. 31 Mart yerel seçimlerine sadece 3 gün kala düzenlenen miting, Atatürk Alanı Meydan Parkı'nda yapıldı. Mitinge katılanlar, otobüs üzerinden yapılan konuşmaları ilgiyle dinledi. AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç, AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, MHP Ortahisar İlçe Başkanı Salih Akkoç, Ortahisar Belediye Başkan adayı Ergin Aydın, vatandaşlar ve çok sayıda partili mitinge katıldı.

Seçimlerin Provası Bugün Yapılıyor

İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, mitingde yaptığı konuşmada, "Pazar günü yerel seçim var. Belediye başkanlarımızı seçeceğiz. Türk Milleti ile terör örgütleri ile iş birliği yapanların seçimi olacak. Trabzon’un biliyoruz. Trabzon teröristlere selam verenlere geçit vermez" diyerek, AK Parti'nin belediyecilik anlayışını vurguladı ve hizmetin adresinin AK Parti olduğunu belirtti. Çebi, seçimlerin önemine vurgu yaparak, sandığın önemini dile getirdi ve Cumhur İttifakı'nın kutsallığını vurguladı.

Şehrin Önceliklerini Belirledik

Ortahisar Belediye Başkan adayı Ergin Aydın ise yaptığı konuşmada, "Şehrimizin her tarafını dolaştık. Proje ekibimizle değerlendirme yaptık. 14 başlıkta 61 çözüm önerisi belirledik. Ortahisar’ımızda yaşayan tüm halkımıza sunacağımız birbirinden güzel projelerimiz var" dedi ve halkın sorunlarına çözüm arayacaklarını ifade etti.

Çalışacağız, Allah Nasip Eder

İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı'nda Meral Akşener'in Veda Konuşması ve Koray Aydın'ın Liderlik Vaadi İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı'nda Meral Akşener'in Veda Konuşması ve Koray Aydın'ın Liderlik Vaadi

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç, "Bismillah dedik başladık. Şehrimin benden beklediklerini biliyorum. Projelerimizi kazandıracağız. Trabzon'un evladı olarak gençlerimiz için istihdama çalışacağız. Çalışacağız. Çalışırsak Allah nasip eder" diyerek, Trabzon için yapılan hizmetleri anlattı.

Halkımız Tokat Atacak

İl Başkanı Sezgin Mumcu ise, "Ortahisar ve Trabzon 14 ve 28 Mayıs'ta tokadı nasıl vurduysa o tokadın ikincisini atacaktır. Bunlara inanıyor, Ortahisar'a güveniyorum. Bu kadrolar sizin onayınızı bekliyor. Siz de vicdan olsa DEM'le, PKK ile ittifak yapmazdınız. Cumhur İttifakı olarak hizmet için buradayız" şeklinde konuştu.

Muhabir: BİROL SANCAK