Sayıları paylaştı

Sayısal veriler paylaşan Mumcu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Bak sayın Bak, DEM parti ile seçim işbirliği yaptığınız için veya FETÖ’cülerin avukatlığına soyunan genel başkanınızdan dolayı zihin bulanıklığı olabilir. Siz FETÖ’yü terör örgütü kabul etmiyor olabilirsiniz ama devletimiz bu örgütü terör örgütü olarak nitelendirmiş ve kırmızı kitaba almıştır. Sayın İçişleri Bakanımızın açıklaması bu minvalde olmuştur. Her türlü terörün ve terör örgütünün kökünü kazıyacağız, evet” dedi. Mumcu’nun Trabzon ile ilgili paylaştığı verilerde şu ifadelere yer verdi:

MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar'dan Trabzonspor Tesislerine Ziyaret: "Sporcularımız Emin Ellerde" MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar'dan Trabzonspor Tesislerine Ziyaret: "Sporcularımız Emin Ellerde"

“1 Haziran 2023 - 30 Haziran 2024 tarihleri arasında PKK/KCK Terör Örgütüne yönelik 2 operasyon yapıldığı, 1 teröristin etkisiz hale getirilirken, 1 terörist sağ ele geçirildi. FETÖ’ye yönelik 52 operasyonda 64 gözaltı, 9 tutuklu ve 7 adli kontrol, DAEŞ’e yönelik ise 9 operasyonda 10 gözaltı, 3 adli kontrol, sol örgütlere yönelik ise 1 operasyonda 1 kişi gözaltına alındı.

Kaynak: HABER MERKEZİ