Kutlama Programı:
•    Tarih: 14 Ağustos Çarşamba
•    Saat: 11:30
•    Yer: Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi, Trabzon
Başkan Mumcu, AK Parti’nin Türkiye’ye yenilik getirdiğini ve yapılan yatırımların Türkiye’nin başarısında önemli bir rol oynadığını vurguladı. "Kurulduğu günden günümüze kadar her alanda vatandaşına ve ülkesine hizmet etmeyi amaç edinen bu kutlu davanın 23. yıl coşkusu bizim içimizi sardı bile," dedi.
"23 yıl önce Türk siyasi tarihine AK Parti ismi yazıldı. Üst üste girdiğimiz seçimlerden oylarımızı artırarak tek başımıza iktidar olarak çıktık. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 'Bugünden sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' dedi. Milletimizin verdiği yetkiyi de en iyi şekilde yerine getirdi. Bizler de AK Teşkilatlar olarak bu yolda Sayın Cumhurbaşkanımızın üzerinden yük almak için elimizden geleni yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz.

Başkan Kaya Gazilerle Birlikte Öğle Yemeğinde Buluştu: "Gazilerimiz Sayesinde Huzur ve Güven İçindeyiz" Başkan Kaya Gazilerle Birlikte Öğle Yemeğinde Buluştu: "Gazilerimiz Sayesinde Huzur ve Güven İçindeyiz"


Türkiye, birçok ilkle AK Parti iktidarında tanıştı. Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG, şehir hastaneleri, savunma sanayii projeleri ve daha nicesi. Bunları saymakla bitiremeyiz ancak milletimiz bunların farkında. Bizler de AK Parti olarak her daim milletimizin isteklerine karşı elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz.
Bu minvalde, parti kurucularımızın, milletvekillerimizin, belediye başkanlarımızın ve AK Parti’ye gönül vermiş tüm teşkilat mensuplarımızın katılacağı 14 Ağustos Çarşamba günü saat 11:30’da Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde düzenleyeceğimiz 23. Kuruluş Yıl Dönümü etkinliğimize davet ediyoruz.
'Umudun, İcraatın, Geleceğin ADI AK PARTİ' demek için, Büyük Türkiye için, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan için buluşuyoruz."
Programda Neler Olacak:
•    AK Parti’nin bugüne kadar gerçekleştirdiği projeler ve yatırımlar hakkında bilgi paylaşımı.
•    Parti kurucuları, milletvekilleri, belediye başkanları ve teşkilat mensuplarının katılımıyla gerçekleştirilecek etkinlikler.
•    Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyonu ve liderliğinde yapılan çalışmaların değerlendirilmesi.
Tüm AK Parti mensuplarını ve gönül verenleri bu anlamlı günümüzde yanımızda görmekten mutluluk duyarız.

Muhabir: BİROL SANCAK