Başkan Kaya Gazilerle Birlikte Öğle Yemeğinde Buluştu: "Gazilerimiz Sayesinde Huzur ve Güven İçindeyiz" Başkan Kaya Gazilerle Birlikte Öğle Yemeğinde Buluştu: "Gazilerimiz Sayesinde Huzur ve Güven İçindeyiz"

AK Parti için her buluşmanın özel ve kıymetli olduğunu vurgulayan İl Başkanı Dr. Mumcu, “AK Parti, sıradan bir siyasi teşekkül değildir. Biz bir siyasi parti olmanın yanısıra aynı zamanda da çok büyük bir aileyiz.

Türkiye nasıl binlerce yıllık devlet tarihimiz içindeki son halka ise, AK Parti de bu büyük davanın günümüzdeki en önemli temsilcisi, Trabzon ise bu temsilin en gözde noktalarındandır.

Bizler de Trabzon teşkilatı olarak hemşehrilerimiz ve teşkilatımızla birlikte ortak akılla hareket ediyor,şehrimiz ve ülkemiz için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

3 Ağustos Cumartesi günü saat 11:00’da Radisson Blu Hotel'de gerçekleştireceğimiz, “Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’na” tüm teşkilatımız davet ediyoruz. Biliyoruz ki el ele verdiğimiz vakit daha da gelişecek ve büyüyeceğiz.

Bakanlarımızın, Genel Başkan Yardımcılarımızın, Milletvekillerimizin ve AK davaya gönül vermiş siz kıymetli teşkilatımızın katılımıyla gerçekleştirecek olduğumuz Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantımızın şimdiden hayırlara vesile olmasını Rabbim’den temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA