Düzköy’e 1 Milyar TL’lik Dev Yatırım Planı
Kongrede konuşan AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, Düzköy’e yönelik toplamda 1 milyar TL'yi aşan yatırım planlarının detaylarını paylaştı. İlçede kanalizasyon çalışmalarına 470 milyon TL’lik kredi sağlandığını açıklayan Mumcu, arıtma tesisi projesi için de 650 milyon TL'lik finansman sağlandığını belirtti.

Saadet Partisi Teşkilatından AK Parti İl Binası Önünde Protesto: "Emekliler Can Çekişiyor" Saadet Partisi Teşkilatından AK Parti İl Binası Önünde Protesto: "Emekliler Can Çekişiyor"

Mumcu, "Bugün Düzköy’de bölünmüş yol çalışmalarıyla altyapımızı güçlendiriyoruz. Doğalgaz sorununa da çözüm bulmak için BOTAŞ ile görüşmelerimiz sürüyor. Yapılan bu yatırımların arkasında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlılığı ve bakanımız Abdulkadir Uraloğlu’nun büyük katkıları var," dedi.

23 Yıllık Hizmetle Trabzon’a 50 Milyar TL’lik Yatırım
Mumcu, AK Parti'nin Trabzon’a 23 yılda 50 milyar TL’den fazla yatırım getirdiğini ve şehri kalkındırmak için çalışmaya devam ettiklerini ifade etti. Eğitimden spora, altyapıdan toplu konuta kadar birçok alanda ilerleme sağlandığını belirten Mumcu, “Kanuni Bulvarı, Zigana Tüneli ve Akyazı Stadyumu gibi projelerle Trabzon Türkiye'nin parlayan yıldızı haline geldi,” dedi.

“Dimdik Ayakta Devam Edeceğiz”
AK Parti teşkilatının hedeflerini anlatan Mumcu, "AK davamızın liderliğinde yılmadan çalışmaya devam edeceğiz. Hedefimiz, ilçelerimize en kaliteli hizmeti sunarak vatandaşlarımızın yaşam standardını artırmaktır. Cumhurbaşkanımızın arkasında dimdik durarak yolumuza devam edeceğiz," ifadelerini kullandı.

Bu kongre ile AK Parti, Düzköy ilçesindeki kalkınma hedeflerini pekiştirirken, bölgedeki vatandaşlara yönelik altyapı ve hizmet projelerine hız kazandırmayı planlıyor.

Muhabir: DOĞUKAN ÖZKURT