Trabzon’da Kongre Süreci Başlıyor

Trabzon’da kongre süreci, 18 Ekim’de Sürmene ve 20 Ekim’de Düzköy ilçelerinde başlayacak. AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, bu kongrelerin teşkilat yapısının gücünü ve dinamizmini göstermek için bir fırsat olduğunu belirtti:

“Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderin öncülüğünde, milyonlarca üyemizle yeni bir kongre sürecine girdik. Bu süreç, teşkilatlarımızın dinamizmini korurken vatandaşımızla daha güçlü bağlar kurmamızı sağlayacak.”

Trabzon'da Coşkulu Karşılama: Bakanlar Tekin ve Bak’tan Yoğun Program Trabzon'da Coşkulu Karşılama: Bakanlar Tekin ve Bak’tan Yoğun Program

Erdoğan’a Doğrudan Ulaşım İmkanı Sağlanacak

Kongre sürecinde vatandaşların Cumhurbaşkanı Erdoğan’a doğrudan ulaşabilmesi için özel stantlar kurulacak. Başkan Mumcu, vatandaşların taleplerini iletmek için yazacakları mektupların bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ulaştırılacağını ifade etti:

“Vatandaşımızın istek ve talepleriyle her zaman yakından ilgilenen AK Parti teşkilatlarımız, bu süreçte hem teşkilat içi dinamizmini artıracak hem de milletimizle daha sıkı bir bağ kuracak. Kongre alanlarındaki stantlarda yazılan mektuplar Cumhurbaşkanımıza iletilecek.”

Teşkilat Yenileniyor, Hedef Bayrağı Daha Yukarı Taşımak

AK Parti teşkilatlarının temel hedefi, devralınan bayrağı daha ileriye taşımak ve güven tazelemektir. Mumcu, sürecin Trabzon için yeni bir başlangıç olduğunu belirterek şunları ekledi:

“AK Parti olarak, teşkilat yapımızın güçlü kalmasını ve milletimizle kucaklaşmayı önemsiyoruz. Kongrelerimize tüm vatandaşlarımızı davet ediyor, Trabzon ve Türkiye için hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Bakan ve Milletvekilleri Kongrelerde Yer Alacak

AK Parti kongrelerine, Bakanlar, Genel Başkan Yardımcıları ve Milletvekilleri de katılım sağlayacak. Trabzon’da başlayan bu süreç, partinin daha güçlü bir yapı ile vatandaşlarla kucaklaşması için önemli bir adım olacak.

Muhabir: AYŞE SANCAK