Yeni Görevi Bayburt ve Sinop

Çebi, Haber61’e yaptığı açıklamada, “Ortahisar İlçe Başkanlığı görevine aday olmamaya karar verdim. Bayburt ve Sinop koordinatörlüğü görevi verildi,” ifadelerini kullandı. Çebi, artık Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı’na bağlı olarak çalışmalarına devam edeceğini belirtti. “Karar ortak kanaat ile alındı. 4 yıl süreyle ilçe başkanlığı görevini yürüttük. Kararlar hayırlı olsun,” şeklinde konuştu.

Parti İçi Yenilikler ve Değişimler

Selahaddin Çebi’nin yeni görevi, AK Parti’nin Trabzon’daki yapılanmasında önemli bir değişim olarak öne çıkıyor. Parti içindeki bu değişimler, yerel yönetimlerin daha etkin çalışması amacıyla gerçekleştirildiği belirtiliyor. AK Parti’nin Trabzon teşkilatında nasıl bir etki yaratacağı merakla bekleniyor.

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi Görevini Bırakıyor AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi Görevini Bırakıyor

Sonuç ve Gelecek Hedefler

Çebi’nin yeni görevine başlamasıyla birlikte, Bayburt ve Sinop’taki teşkilat çalışmalarının nasıl şekilleneceği ve bu süreçte hangi stratejilerin izleneceği de gündemde. Siyasi çevreler, bu gelişmelerin AK Parti’nin yerel yönetimlerdeki etkinliğini artıracağına inanıyor.

Kaynak: HABER 61