Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda konuşma yapmak üzere kürsüye çıkan İsrail Başbakanı Netanyahu, birçok delegasyon tarafından protesto edildi ve salon terk edildi. İsrail'in Lübnan ve Gazze'ye yönelik saldırılarının süreceğini belirten Netanyahu'ya tepkiler büyüdü. Türk heyeti de protestoya katılanlar arasındaydı. AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, Netanyahu’nun bu konuşmasının ardından sert eleştirilerde bulundu.

Yeniden Refah Partisi'nde Şok İstifa: Araklı Kadın Kolları Başkanı Gönül Karabela Görevinden Ayrıldı! Yeniden Refah Partisi'nde Şok İstifa: Araklı Kadın Kolları Başkanı Gönül Karabela Görevinden Ayrıldı!

"Netanyahu’nun Yeri BM Kürsüsü Değil, Sanık Sandalyesi"
Adil Karaismailoğlu, Netanyahu’yu "katil" olarak nitelendirerek, “Çoğu bebek, çocuk, kadın ve sivil olmak üzere 40 binden fazla masumu hunharca öldüren katil Netanyahu’nun yeri Birleşmiş Milletler kürsüsü değil sanık sandalyesidir” dedi. Karaismailoğlu, Netanyahu’nun soykırımı aklama çabalarını "aymazlık" ve "utanmazlık" olarak nitelendirdi.

"Zalimlerle Mücadelemiz Sürecek"
Karaismailoğlu, konuşmasını protesto ederek salonu terk eden Türk heyetine ve diğer delegelere teşekkür ederek, “Adalet ve vicdanını siyonizme peşkeş çekenlere rağmen bizler sonuna kadar zalimlerle mücadele etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN