Yaylacık Tosun Sanayi esnafı tarafından düzenlenen kahvaltı programında, samimi ve dostane bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, esnafın sorunları ve talepleri Başkan Ekim’e iletildi. Başkan Ekim, esnafın dile getirdiği istek ve sorunları tek tek not alarak, Akçaabat Belediyesi olarak yapılabilecek hizmetler için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Diğer kurum ve kuruluşların sorumluluk alanında olan taleplerin de ilgili yerlere iletileceğini ve takibinin yapılacağını ifade etti.

KTÜ’lü Bilim İnsanları Dünya Listelerinde Yerini Aldı KTÜ’lü Bilim İnsanları Dünya Listelerinde Yerini Aldı

Başkan Ekim, "Akçaabat’ta yediden yetmişe tüm hemşehrilerimizin en yüksek hizmet standartlarından faydalanabilmesi için durmaksızın çalışıyoruz. Esnaflarımızın taleplerini dinleyerek, bunları yerine getirme konusunda elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Akçaabat’ımız ve hemşehrilerimiz her şeyin en güzeline layıktır. Sizlerin desteğiyle, bu sorumluluğun bilincinde olarak güzel işler yapmaya devam edeceğiz," dedi.

Başkan Ekim’in esnaflarla gerçekleştirdiği bu samimi buluşma, Akçaabat halkının gönlünde taht kurmaya devam ettiğini bir kez daha gösterdi. Başkan Ekim, Akçaabat'ın gelişimi ve vatandaşlarının refahı için çalışmaya kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA