Abdullah Fazıl Ağanoğlu İlkokulu önünden başlayarak Sahil Park’a kadar devam eden etkinliğe Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Bayraktar ve yediden yetmişe birçok Akçaabatlı katıldı. 

Katılımın oldukça yüksek olduğu etkinlikte sürdürülebilir ulaşım çözümlerini tanıtmak ve toplumun katılımını teşvik etmek amaçlandı.  Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında düzenlenen ‘Sağlık İçin Pedal Çevir’ etkinliğinin sonunda Akçaabat Belediyesince Sahil Parkta etkinliğe katılanlar arasında bir çekiliş yapıldı. 

KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’dan Yeni Dönem Mesajı KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’dan Yeni Dönem Mesajı

HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ 

Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında düzenlenen etkinliği değerlendiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.  Başkan Ekim “ Çok güzel bir organizasyona daha imza attık. Etkinliğimize katılım oldukça yüksekti. Hemşehrilerimizin memnuniyeti yüzlerinden okunuyordu. Biz, bedensel hareketliliği, sporu ve sporcuyu destekleyen bir belediyeyiz. Araç kullanımının günden güne arttığı çağımızda daha temiz bir doğa için bisiklet kullanımını önemsiyor ve bunun için gerekli çalışmaları da yapmaya gayret ediyoruz. Bisiklet kullanımın teşvik edildiği bu organizasyonda emeği geçen herkese, bizleri yalnız bırakmayan hemşehrilerimize ve organizasyon için destek veren Gedikli Motor’a teşekkür ediyorum” dedi.

Muhabir: AYŞE SANCAK