Çöp Yığını Sorunu Vatandaşları İsyan Ettirdi

Yıllardır çöplük içinde kalan bina önü, vatandaşları çileden çıkardı. Çöp yığını nedeniyle sokak hayvanlarının da dadandığı bölgede pire ve haşereler apartmanları istila etti. Apartman sakinlerinden bazıları, çöplerini bina önüne atan kişilere uyarıda bulunduklarını ancak sonuç alamadıklarını ifade etti.

Apartman yöneticisine durumu bildirdiklerinde ise daire sahibinin kendi çöpünü dahi kaldırtamadıklarını, bazı kişilerin balkona çıkan çöp kutusu yerine bina önünü tercih ettiklerini belirttiler. Bir vatandaş, "Ayıptır söylemesi kullanılmış pedlerini bile aşağıya atıyorlar" dedi.

Yetkililerin Bile Göremediği Yer

Bir başka sakin ise, "Zabıta ve gerekli yerlere bildirim yaptık, ancak bizi başlarından saldılar. Kendi çabamızla çöpleri topluyoruz ama tekrar aynısı oluyor" diyerek çaresizliklerini dile getirdi. Mahalle sakinleri, bir an önce bu soruna çözüm bulunmasını talep ediyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu,  Trabzon Havalimanı’nın 2024 Yılı İlk 6 Aylık Verilerini Açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon Havalimanı’nın 2024 Yılı İlk 6 Aylık Verilerini Açıkladı


Muhabir: BİROL SANCAK