Çelenk Sunma Töreni ile Başladı
Tören, Akçaabat Kaymakamlığı, Akçaabat Belediye Başkanlığı ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nın Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görevli Teğmen Rasim Uzun günün anlam ve önemine dair bir konuşma yaptı. Gaziler Günü için ayrıca duygusal bir şiir de seslendirildi.

En Etkili Bilim İnsanları Sıralaması Açıklandı: GRÜ’den 7 Duayen Listede En Etkili Bilim İnsanları Sıralaması Açıklandı: GRÜ’den 7 Duayen Listede

Belediye Başkanı Ekim’den Gazilere Minnet Dolu Sözler
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yaptığı konuşmada gazilere duyduğu minneti dile getirerek, "Vatanımızın bağımsızlığı ve milletimizin huzuru için canlarını ortaya koyan kahraman gazilerimiz, milletimizin şeref madalyasıdır. Onların fedakârlıkları asla unutulmayacak ve tarihimize altın harflerle yazılacaktır," dedi. Başkan Ekim, şehitleri rahmetle anarken, gazilere ve ailelerine sağlıklı, uzun ömürler diledi.

"Fedakârlıklarınızla Vatan Ayakta"
Ekim, gazilere hitaben, "Vatanımız sizin mücadelenizle korunmuş, fedakârlıklarınızla ayakta kalmıştır. Sizlerle her zaman omuz omuza yürümeye devam edeceğiz. Milletçe size sonsuz minnettarız," şeklinde sözlerini tamamladı.

Gaziler Günü vesilesiyle gerçekleştirilen tören, duygu dolu anlarla sona erdi ve gaziler, halkın takdir ve minnetini bir kez daha hissetti.

Muhabir: AYŞE SANCAK