Gecede, saz ve söz ustaları tarafından seslendirilen seçkin eserler, Akçaabatlılar tarafından büyük beğeni topladı. Katılımcılar, Karadeniz'e özgü türküler eşliğinde gönüllerince eğlendi. Etkinlikte ayrıca, Akçaabat Belediyesi Kız ve Erkek Halk Oyunları ekipleri tarafından sergilenen horon gösterisi, izleyenlerden büyük alkış aldı.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, etkinlik hakkında yaptığı açıklamada, "Kültür ve sanatın başkenti olan Akçaabat’ımızda, yılın her dönemi birbirinden farklı aktivitelere imza atıyoruz. İlkini düzenlediğimiz 'Yöre Yöre Türkülerimiz' etkinliği, hemşehrilerimiz tarafından çok beğenildi. Allah’ın izniyle önümüzdeki yıllarda da bu etkinliğimizi çeşitlendirerek devam ettireceğiz," dedi.

Ortahisar Belediyesi, ‘Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar Konseri’ Düzenledi Ortahisar Belediyesi, ‘Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar Konseri’ Düzenledi

Başkan Ekim, önümüzdeki hafta aynı mekanda düzenlenecek olan etkinlik için tüm halkı davet etti ve organizasyona katkı sağlayan herkese teşekkürlerini iletti. Modern yüzüyle hizmete sunulan sahil parkının birçok etkinliğe ev sahipliği yapmaya devam edeceği belirtildi.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU