Sinem Kobal'dan Anlamlı Paylaşım: Üçüncü Kez Anne mi Oluyor? Sinem Kobal'dan Anlamlı Paylaşım: Üçüncü Kez Anne mi Oluyor?

Çiftin tanışması, İrem'in sosyal medya üzerinden Alimen'in paylaşımlarını görmesiyle gerçekleşti. Ardından başlayan görüşmeler, kısa sürede evlenme kararıyla sonuçlandı. Ancak Alimen'in yaşadığı akondroplazi hastalığı nedeniyle iş bulmakta zorlanması ve maddi sıkıntılar yaşaması, evlilik hazırlıklarını etkiledi. Ancak çift, sevgilerini ve kararlılıklarını ortaya koyarak, Çatalağzı Belediye Başkanı Yavuz Palabaş'ın kıydığı nikahla dünyaevine girdi.

Alimen Gülpınar, nikah sonrası yaptığı açıklamada, "Engellerin üstesinden gelip sevgiyle yuva kurmak, her zorluğun üstesinden gelinebileceğini gösteriyor. Eşimin ailesinin desteğiyle bu mutlu günümüzü yaşamak çok değerli" dedi. İrem Gülpınar ise ailelerinin verdikleri anlayışlı tepkilerin kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

Nikah törenini kıyan Başkan Yavuz Palabaş ise genç çifte mutluluklar dileyerek, "Umuyorum ki evlilikleri işlerinde de aynı başarıyı yakalarlar. Birbirlerine destek oldukları sürece, hayatın zorluklarına hep birlikte göğüs gereceklerdir" şeklinde konuştu. Bu duygusal hikaye, engellerin aşılmasının ve sevginin her türlü zorluğun üstesinden gelebileceğinin güzel bir örneği olarak hafızalarda yer edindi.

Kaynak: İHA