Trendyol Süper Lig'de mücadele eden Corendon Alanyaspor'un başkanı Hasan Çavuşoğlu, Fatih Tekke'nin geleceği konusunda açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, Fatih Tekke ile yeni sezonda tekrar bir araya gelmek istediklerini ifade etti.

Çavuşoğlu'nun Fatih Tekke ile ilgili açıklamaları şu şekilde:

"Fatih Hocam da istiyor, biz de istiyoruz. Görüşmelerimiz de var. İnşallah yani Fatih hocamla çalışmayı çok istiyoruz. Şampiyonluk son haftada belli oldu. Küme düşen bir takım da son maçta belli oldu. Ondan dolayı burada hiçbir kulüp başkanı, ben de dahil olmak üzere hiçbir futbolcu için bir görüşmemiz olmadı. Bu doğrultuda da kulübüme ve şahsıma şu ana kadar hiçbir futbolcu için resmi ya da gayrı resmi bir teklif gelmedi. Bundan sonraki süreçte oyuncularımıza talip olanlar var ise gelinir. Biz de gelen teklifleri hem kulübümüz açısından hem futbolcularımız açısından değerlendirmeye alırız. Buna açığız her zaman. Transfer dönemi bunlar olacak şeyler."

Hasan Çavuşoğlu'nun açıklamaları, Fatih Tekke'nin Alanyaspor'daki geleceği ile ilgili merak edilenleri aydınlatırken, takımın gelecek sezonki planlarına dair de ipuçları verdi.

Muhabir: HABER MERKEZİ