Trabzon Kuyumcular ve Saatçılar Odası Başkanı Ali-Serpil Yazıcı'nın yakışıklı evlatları ile Ali-Hülya Elma'nın güzeller güzeli kızları, Kaşüstü Çakırbey Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen görkemli bir törenle yaşamlarını birleştirdi. Törene, Yazıcı’nın arkadaşları adeta akın etti.

Önemli İsimler Katıldı

Düğüne Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile Beşikdüzü Belediye Başkanı Cahit Erdem de katıldı. Damat tarafının yakınları, düğün boyunca sahneyi coşkuyla doldurdu ve eğlenceye uzun süre ara vermedi.

Takı Töreninde Takı Yağmuru

Gecenin ilerleyen saatlerinde gerçekleştirilen takı töreninde, yeni çift Sena ile Can, adeta takı yağmuruna tutuldu. Aileler ve dostları, genç çiftin mutluluğuna ortak olarak onlara desteklerini sundular.

Ali Yazıcı'dan Teşekkür Mesajı

Ali Yazıcı, düğün sonrasında yaptığı sosyal medya paylaşımında düğüne katılan ve çiçek gönderen tüm dostlarına teşekkür etti. Yazıcı, "Bu özel günümüzde yanımızda olan ve mutluluğumuzu paylaşan herkese teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

Adnan Topsakal'ın Kızı Elif Tuğçe, Orçun Hacıoğlu ile Hayatını Birleştirdi Adnan Topsakal'ın Kızı Elif Tuğçe, Orçun Hacıoğlu ile Hayatını Birleştirdi

Mutluluk Dileklerimizle

Bizler de genç çifti tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Sena ve Can'ın bu özel gününde onların yanında olan tüm misafirlere teşekkür ediyor ve çiftimize bir ömür boyu huzur, sağlık ve mutluluk diliyoruz.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU