Vali 40 dakika ne bekledi? Vali 40 dakika ne bekledi?

İlkokulu Trabzon İskenderpaşa İlkokulu’nda, ortaokulu ve liseyi Trabzon Kanuni Anadolu Lisesi’nde tamamladı. Şu an Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimler Bölüm Başkanı ve Radyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı olarak görev yapmaktadır. Çok sevdiği memleketine dönmek ve hizmet vermek için sabırsızlanmaktadır.

Vakfıkebir’de Hüzün

Vakfıkebir Kıranköy Mahallesinden sağlık memuru Osman Albayrak (63), geçirdiği kalp krizi sonrasında tedavi gördüğü hastanede yaşamını kaybetti. İlçede çok sevilen ve güler yüzü ile tanınan Osman Albayrak’ın cenaze namazı dün öğle namazına müteakiben Kıranköy Mahallesi Yeni Camii’nde kılınarak aile mezarlığında toprağa verildi.

Özak Ziyaret Etti

2005-2009 yılları arasında Bayındırlık ve İskan Bakanlığı, 2009-2011 yılları arasında Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı görevlerinde bulunan Trabzonsporumuzun eski Başkanlarından Faruk Nafız Özak, Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti ve bir süre sohbet etti. Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal, nazik ziyaretinden dolayı Faruk Nafız Özak’a teşekkür etti.

Hasan Çolak’ın Mutlu Günü

Karadeniz SGM Merkez Müdür Yardımcısı Hasan Çolak’ın oğlu Özkan Çolak, Çarşıbaşı ilçesinde düzenlenen muhteşem bir düğün töreni ile hayatını Şevval Kırıcı ile birleştirdi. Çarşıbaşı ilçesinin en kalabalık düğünlerinden biri olan bu törene gösterilen yoğun ilgi, Hasan Çolak’ın ne kadar sevildiğini gösterdi. Hasan Çolak, her iki aile adına düğüne katılan tüm davetlilere teşekkür etti.

Erdem Geçmişe Takılı Kaldı

Beşikdüzü Belediye Başkanı Burhan Cahit Erdem, hizmete odaklanmak yerine geçmiş dönemle yaşamaya devam ediyor. Kendisinden önce büyük bir borç yükü ile devraldığı belediyeyi başarılı bir şekilde yöneten Ramis Uzun döneminde satılık arsalar, iş makineleri ve araçların yanı sıra belediyenin borç listesini çıkararak panoya astı. Önceki dönem Belediye Başkanı Ramis Uzun’un bu konuda kamuoyuna bir açıklama yapabileceği konuşuluyor.

Doktor Cafe’de Buluştular

Trabzon’da herkesin sevdiği iş insanı Bahattin Köroğlu, Tıp Fakültesi’nde Doktor Cafe isimli iş yerini işletiyor. Köroğlu’nun insana huzur veren mekanı, öğrencilerin ve doktorların uğrak noktası. Köroğlu, cafede KTÜ’deki doktorları ağırlayarak beraber sohbet ettiler.

Torul’u Birlikte Seviyoruz

Gümüşhane’nin Torul ilçe belediye başkanı Evren Evrim Özdemir, Torul’da vatandaşlarla sık sık bir araya gelmeye özen gösteriyor. Halkla iç içe olan Özdemir, “Birlikte çalışıyor, birlikte başarıyor, Torul'u birlikte seviyoruz” dedi.

AFAD Valilikte

AFAD Başkanlığı Yapı İşleri Genel Müdürü Poçan ve Daire Başkanı hemşehrimiz Gökhan Çebi, Akçaabat Yıldızlı Mahallesi’nde yaptırılan AFAD İl Müdürlüğü binasının bitirilip hizmete alınması ile ilgili bilgi sundular.

Taziyeye Gittiler

Önceki akşam Erdem Sümen’ın annesinin evinde mevlit okutuldu. İçişleri eski Bakanı Süleyman Soylu, Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, İl Müftüsü Selami Aydın, tam bir Kur’an ziyafeti sundular.

UCİM Trabzon’dan Mavi Kurdele Çağrısı!

UCİM Trabzon temsilcisi Ahsen Aydın, şehirde herkesi UCİM’e desteğe davet etti. Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM), çocukların sesini duyurmak, onları korumak ve onlara parlak bir gelecek sağlamak amacıyla tüm vatandaşları desteğe çağırıyor.

Her yıl, UCİM tarafından kuruluş yıl dönümü olan 11 Temmuz’un bulunduğu hafta “Mavi Kurdele Farkındalık Haftası” olarak anılıyor. Bu hafta boyunca, çocukların güvenliği ve geleceği için toplumdaki her bireyi bilinçlendirmek amacıyla eğitimler, ziyaretler, stant çalışmaları gibi çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

UCİM Trabzon temsilciliği, Ahsen Aydın başkanlığında Mavi Kurdele Farkındalık Haftası için 3 gün sürecek etkinliklerle başladı. Trabzon Meydan Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu - Ulutour Turizm ofisi önünde kurulan stantta, katılımcılara mavi kurdele takılarak UCİM faaliyetleri hakkında bilgi verildi ve tanıtıcı broşürler dağıtıldı.

UCİM, tüm vatandaşları mavi kurdele takarak çocuk istismarıyla mücadeleye destek olmaya davet ediyor.

Muhabir: BİROL SANCAK