Ancak, Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta ile görüşmemesi dikkat çekti.

CHP Giresun Merkez İlçe Başkanı Murat Bektaş'tan Giresun Belediyesi'ne Usulsüz Harcama İddiaları CHP Giresun Merkez İlçe Başkanı Murat Bektaş'tan Giresun Belediyesi'ne Usulsüz Harcama İddiaları

Görüşmeler ve Destek Talepleri

Yiğiner, Trabzon’da TESOB Başkanı Metin Kara’nın ev sahipliğinde yapılan toplantıda, başkanlık için destek istedi. Toplantıya ilçe oda başkanları katılırken, Ömer Hakan Usta’nın davet edilmemesi gündeme damga vurdu. Yiğiner, ilçe odalarından tam destek aldığını belirterek, "Ulaşım odalarımızın ve temsil ettikleri esnaflarımızın sorunlarını, talep ve beklentilerini görüşerek, bizim izleyeceğimiz kısa ve uzun vade planları, çözüm yolları için yapacağımız çalışmaları ve elde edebileceğimiz kazanımları Başkanlarımız ile paylaştık. Tam destek sözü veren kıymetli başkanlarımıza ve yöneticilerimize teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyor; birlik ve beraberliğimize vesile olan bu güzel toplantıyı düzenleyen Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Metin Kara’ya da ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Trabzon Ziyareti ve Toplantının Önemi

Yiğiner’in Trabzon ziyareti ve ilçe oda başkanlarıyla yaptığı görüşmeler, genel kurul öncesi destek toplamak adına büyük önem taşıyor. Özellikle Trabzon’da gerçekleştirilen bu toplantı, Yiğiner’in başkanlık adaylığı için önemli bir adım olarak görülüyor. Ancak, Ömer Hakan Usta'nın toplantıya davet edilmemesi ve bu duruma gösterilen tepkiler, Trabzon'daki şoförler ve otomobilciler odaları arasında bir tartışma konusu olmuştur.

Muhabir: BİROL SANCAK