Bodrum İlçe Stadında saat 20.00’da başlayacak müsabakanın hakemliğini Oğuzhan Çakır yapacak. Bu maç öncesi Rizespor 7 puanla 15. sırada bulunurken 10 puanlı Bordumspor ise 9. basamakta yer alıyor.

Ev sahibi Bodrumspor’da apandisit ameliyatı olan  Gökdeniz,sakatlığı bulunan Cenk ve kart cezalısı Seferi bu maçta  forma giyemeyecek. Çaykur Rizespor’da ise sakatlıkları süren Benhur ile Hojer takımda yer alamazken Ghezzal’ın durumu ise maç saatinde belli olacak.

Teknik Direktör İlhan Palut ekibine güveniyor

Çaykur Rizespor’un Teknik Direktörü İlhan Palut, özellikle milli oyuncuların dönmesinden sonra  çok verimli çalışmalar yaptıklarını belirtere,’İnşallah bu gün sahadan galibiyetle ayrılıp bu emeklerimizin karşılığını alırız ‘dedi.

Trabzonspor’un Efsanelerinden Serdar Bali’den Çarpıcı Açıklamalar Trabzonspor’un Efsanelerinden Serdar Bali’den Çarpıcı Açıklamalar

Kaybettikleri maçarda bile sergiledikleri futbolla galibiyete daha yakın taraf  olduklarını ancak gol yollarında yaşadıkları sıkıntı yüzünden sahadan puansız ayrıldıklarını da söyleyen deneyimli teknik adam ‘İnanıyorum ki bu gün  hem oyun hem de skor  olarak   takımımızın gerçek gücünü gösteren bir maç olacak’ ifadelerini kullandı.

STAT: Bodrum İlçe Stadı

SAAT:20.00

HAKEM: Oğuzhan Çakır

BODRUMSPOR:

DE SOUSA

CELUSTKA

AJETI

ALİ

AHMET

RIBEIRO

ÜZEYİR

MOHAMMED

SULEJMANOV

DIMITROV

PUSCAS

Ç. RİZESPOR:

MRMİC

TAHA

ALİKULOV

MOSCİ

H.İBRAHİM

PAPANIKOLAOU

DAL VARESANOVIC

HADZIAHMETOVIC

ALİ SOWE

(GHEZZAL)

JURECKA

OLAWOYİN

Muhabir: TUNCAY UÇKUN