Yeşil-Mavililer bu maçlarda rakip filelere 9 gol gönderip kalesinde de 11 gol görmüştü.
Transferlerle güçlendirdiği kadrosuyla başladığı 2024-25 sezonuna da  2 maçta 4 puanla hızlı bir başlangıç yapan Atmacalar,ardından 3ü sahasında2 si de deplasmanda olmak üzere art arda oynadıkları 5 maçta da mağlup olarak 15 puanlık bir kayıp yaşadı. 

Bu şartlarda 8.Haftada Çaykur Di Di Stadyumunda çıkılan Antalyaspor maçını 2-1 kazanan Yeşil-Mavililer, çok  kötü bir periyotu da geride bırakarak, uzun bir aradan sonra üç puanla tanışmanın sevincini yaşadı

PALUT OYUNCULARINA GÜVENİYOR

Trabzonspor Basketbol Takımı, Finalspor Maçına Odaklandı: Moral Arayışı! Trabzonspor Basketbol Takımı, Finalspor Maçına Odaklandı: Moral Arayışı!

Bu  sonuca sonunca rağmen  ilk 8 maç sonunda 2 galibiyet 1 beraberlik ve 5 yenilgi ile 7 puan toplayıp 16. sırada yer bulurken, attığı 5 gole karşılık kalesinde de 16 gol gören Çaykur Rizespor,  geçen yılın da çok gerisirde kaldı.Böyle bir ortamda  Antalyaspor gibi  güçlü bir rakipten çok önemli 3 puan almayı başaran oyuncularını kutlayan teknik direktör İlhan Palut,’Bu galibiyetin moraliyle ve bizi hiç yalnız bırakmayan taratarımızın da desteğiyle çıkışa geçip kaybettiğimiz puanları telafi etmek istiyoruz. Çünkü puan olarak  çok geride kaldık, bundan sonra alacağımız iyi sonuçlarla bu açığı kapatmak için çalışacağız’ diye konuştu.

Muhabir: AYTEKİN AKAY