Trabzonspor'un Eski Yıldızı Geri Döndü

Trabzonspor'da oynadığı dönemde taraftarın sevgilisi olan Nwakaeme, son olarak forma giydiği Suudi Pro Lig kulübü Al-Fayha'dan ayrılarak Trabzonspor'a geri döndü. Tecrübeli oyuncu Londra'dan Trabzon'a sağlık kontrolleri ve imza için geldi.

Trabzonspor Transfer Bombalarını Patlatıyor

2024-25 sezonuna transfer bombalarıyla giren Trabzonspor, Anthony Nwakaeme transferinde de mutlu sona ulaştı. Bordo-mavili kulüp, "Serbest Statüde yer alan profesyonel futbolcu Anthony Nnaduzor Nwakaeme'nin Kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır" açıklamasıyla duyurmuştu.

Nwakaeme'nin Trabzon'a İnişi

Nijeryalı kanat oyuncusu, Trabzonspor'a imza atıp sağlık kontrollerinden geçmek için Trabzon'a geldi. 35 yaşındaki futbolcu, Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Kaya ile birlikte Londra'dan özel jetle gelerek Trabzon Havalimanı'na iniş yaptı. Nwakaeme, bir önceki Trabzonspor döneminde 145 maça çıkmış ve bu maçlarda 47 gol atıp 40 asist yapmıştı.

Nwakaeme'nin Açıklamaları

Havalimanında konuşan Nwakaeme, "Taraftarların ilgisine karşılık vermeyi umuyorum. Beni nasıl takip ettiklerini biliyorum, bu harika bir durum. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Instagram'a video attığımızda henüz anlaşmamız tamamlanmamıştı ama anlaşacağımızı biliyordum. Nevzat Bey'e ve başkanımıza teşekkür ederim. Taraftarlarımızı çok özledim, kutlamaları çok özledim." dedi.

Onuachu Müjdesi

Trabzonspor'da Avcı'nın İstediği Yıldız Transferden Kötü Haber Geldi: Kulübün Açıklamasıyla... Trabzonspor'da Avcı'nın İstediği Yıldız Transferden Kötü Haber Geldi: Kulübün Açıklamasıyla...

Trabzonspor taraftarının merakla beklediği Onuachu hakkında da konuşan Nwakaeme, "Onuachu ile konuştum. Burada ne kadar mutlu olduğunu bana söyledi." dedi.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN