Sürücüler için akaryakıt alımlarında 250 TL’ye kadar para iadesi sağlayan kampanya hayata geçirildi. Artan maliyetler karşısında tüketicilere destek olmayı amaçlayan bu uygulama, belirli limitler dahilinde gerçekleşecek alışverişlere geri ödeme imkanı sunacak. Kampanya, anlaşmalı akaryakıt istasyonları ve bankalar aracılığıyla yürütülecek. Para iadesi, sürücülerin kredi kartlarına ya da banka hesaplarına aktarılacak ve bu sayede daha ekonomik bir sürüş deneyimi mümkün olacak.

Bu nedenle, birçok araç sahibi bankalardan akaryakıt desteği almak için düzenlenen akaryakıt kampanyalarına yönelmeye başladı. Hal böyle olunca, İş Bankası da yeni bir akaryakıt kampanyası düzenledi ve kampanyaya katılanlara 250 TL akaryakıt desteği vereceğini açıkladı.

Buna göre, 30 Eylül’e kadar, Maximum anlaşmalı Opet ve Sunpet istasyonlarından bir kerede ve farklı günlerde yapılacak 800 lira ve üzeri dördüncü akaryakıt veya LPG harcamalarına, Maximum anlaşmalı Opet ve Sunpet istasyonlarından gerçekleşecek yakıt harcamalarında kullanılmak üzere 240 lira MaxiPuan, harcamalarından en az birini uygulamaya dahil Opet istasyonlarından Maximum Mobil uygulamasındaki Pazarama’da yer alan Opet Araçta Ödeme ile gerçekleştiren müşterilere de toplam 250 lira MaxiPuan verilecek.

İŞ BANKASI 250 TL AKARYAKIT DESTEĞİ KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya kapsamında verilen MaxiPuan’lar sadece Maximum anlaşmalı Opet/Sunpet istasyonlarında görüntülenebilecek ve yalnızca yakıt harcamalarında kullanılabilecek. MaxiPuan’lar, 4 Ekim’de karta yüklenecek ve 30 Kasım’a kadar kullanılabilecek.

Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmak için kullanılamayacak. Bir İş Bankası müşterisi, söz konusu kampanyadan yalnızca bir defa faydalanabilecek ve en fazla 250 TL MaxiPuan kazanabilecek.

Araba sahipleri dikkat! Artık cezası 32 bin lira oldu Araba sahipleri dikkat! Artık cezası 32 bin lira oldu

Ticari Kredi Kartı ve Bankamatik Kartı, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar, Nays Kart ile gerçekleşen harcamalar, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak gerçekleşen işlemler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından gerçekleşmeyen alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecek.

Kaynak: Haber Merkezi