Yatırım Adası’nın Önemi

Hisoğlu, Yatırım Adası’nın Arsin ilçesi ve bölge için olmazsa olmaz bir proje olduğunu vurgulayarak, bu konuda atılacak her türlü adıma destek çağrısında bulundu. “Yapılacak yatırım, üretime ve istihdama katkısının yanı sıra ülkemizin stratejik konumuna da önemli katkılar sağlayacaktır” dedi.

Bölge İçin Büyük Şans

Hisoğlu, “Biz sivil toplum örgütü olarak bu projenin takipçisi olacağız” diyerek, Yatırım Adası’nın bölgenin en büyük organize sanayinin yanında yapılacak olmasının şehir için büyük bir ihtiyaç olduğunu belirtti. “Başta istihdam olmak üzere ekonomik ve stratejik olarak bölgemizin bu yatırıma ihtiyacı var” dedi.

Kamu Emekçileri Sendikasından TÜİK'in Enflasyon Verilerine Eleştiri Kamu Emekçileri Sendikasından TÜİK'in Enflasyon Verilerine Eleştiri

TTSO Başkanı’na Destek

TTSO Başkanı Erkut Çelebi'nin Yatırım Adası Endüstri Bölgesi ile ilgili çalışmalarına tam destek verdiklerini ifade eden Hisoğlu, 5 Temmuz'da Milli Emlak ile kullanım izni sözleşmesi imzalayacak olması sevindiricidir dedi. Yatırım Adası Endüstri Bölgesi için 988 bin liralık bir ödeme yaparak Milli Emlak ile kullanım izni tahsis sözleşmesinin imzalanacak olması projenin önemini daha da artırmaktadır.

Çağrı

Hisoğlu, “Bu ilçemiz için çok büyük bir şanstır. Herkesin istihdama büyük katkı sunacak olan bu projeye destek olması gerekiyor” diyerek, tüm kesimlerin projeye katkı sunması gerektiğini belirtti.

Bu destekle birlikte, Arsin ilçesinin ve bölgenin ekonomik ve stratejik anlamda önemli bir ivme kazanması bekleniyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN