Yoğun Çaba ve Özveri ile Müdahale

Belediye Başkanı Hamza Bilgin’in liderliğinde, ekipler yoğun çaba ve özveri ile çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Su baskınlarına karşı anında müdahalelerde bulunarak zarar gören bölgelerde hızlı bir şekilde tahliye işlemleri gerçekleştiriliyor. Aynı zamanda, heyelan riskine karşı da gerekli önlemler alınıyor.

Önceliğimiz Vatandaşlarımızın Güvenliği ve Huzuru

Başkan Bilgin, yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek için tüm ekiplerimizle sahada çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın güvenliği ve huzuru bizim önceliğimizdir. Bu anlayışla hareket ederek, vatandaşlarımızın tüm talep ve isteklerine anında çözüm üretmeye gayret gösteriyoruz," dedi.

Arsin Belediyesi olarak, vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçlarına en hızlı şekilde yanıt vermeye devam edeceklerini belirten Başkan Bilgin, yaşanan olumsuzluklara karşı gerekli tüm tedbirlerin alındığını ve ekiplerin 7/24 görev başında olduğunu vurguladı.

Ortahisar Belediyesi’nden Anlamlı Hizmet: Kesilen Saçlar LÖSEV’e Bağışlanacak Ortahisar Belediyesi’nden Anlamlı Hizmet: Kesilen Saçlar LÖSEV’e Bağışlanacak

Muhabir: TUNCAY UÇKUN