Muhtarın Enerji Kaynağı

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Cumhuriyet Mahallesi muhtarı Kadir Sert, yoğun iş temposunda tek enerjisini annesi Şaziye Sert’ten aldığını belirtti. Sert, “Yorgunluğumun tek enerjisini annemden alıyorum. Her gün annemi ziyaret edip elini öperek hayır duasını alıyorum,” dedi.

Kozoğlu Bekar'la Buluştu

Trabzon Doğal Güzellikleri İle Gelişiyor Trabzon Doğal Güzellikleri İle Gelişiyor

Arsin Ziraat Odası Başkanı Hasan Kozoğlu, Ortahisar Ziraat Odası Başkanı Mustafa Bekar ile kardeşi okul müdürü Halil Bekar’ı Çimenli’deki yaz bahçesinde ziyaret etti. Ziyarette, fındık fiyatları hakkında konuşan iki ziraat odası başkanı, maliyetin çok üzerinde bir fiyat beklentilerini dile getirdiler.

Topsakal’ın Acı Günü

Akçaabatlılar Vakfı Başkan Yardımcısı iş insanı Adnan Topsakal, kayınpederi Muzaffer Sali’yi kaybetmenin acısını yaşıyor. Cenaze, dün ikindi namazının ardından Akçaabat Belediye Camii’nde kılınan namaz sonrası Kamara mevkiindeki aile kabristanında defnedildi.

İlk Günün Nazarı

Trabzon’un Ortahisar Belediyesi tarafından hizmete açılan kent mutfağı ilk gün yemeğini belediye personeliyle birlikte yedi. Menüsü mercimek çorba, İzmir köfte ve pirinç pilavı olan ilk gün yemekleri pek beğenilmedi. Belediye başkanı Ahmet Kaya, yemeklerin pişmemiş olduğunu belirtti ve ilk günün nazarı olduğunu ifade etti. Vatandaşların kaliteli ve ucuz yemek yeme fırsatı bulacakları belirtildi.

Yıllar Sonra Buluştular

Trabzon’da uzun yıllar önce Nazım Özcan’ın gençlik kolu başkanlığında görev yapan Hüseyin Özağcı, Nurettin Çolak, Erol Kırcı, ve Ali Yurtseven, Özcan’ı ofisinde ziyaret ettiler. Ankara’da Hür Emekliler Sendikasını kuran Özağcı, Özcan’ı derneğe üye yaparken, Yurtseven ise Özcan’ı siyasete geri dönmeye davet etti.

Avrasya Destek İstedi

Trabzon Avrasya Pazarı Dernek Başkanı Muzaffer Beşikçi, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ı ziyaret ederek destek taleplerini iletti.

Ortahisar’a Ziyaret

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, il başkanı Muhammet Erkan ve yönetim kurulu üyeleri, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya’yı ziyaret ederek, öngörülen proje çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

TAKA Gazetesi ve www.takagazete.com.tr ekibi, bölge ve ülke gündemini en doğru ve hızlı şekilde okurlarına ulaştırma ilkesini sürdürüyor. Çay ocaklarında sabah çayı içen vatandaşların vazgeçilmezi olan TAKA Gazetesi, gündemi en iyi şekilde takip etmeye devam ediyor.

Muhabir: BİROL SANCAK