Trabzonspor Taraftar Derneği, hayatında hiç stadyuma gitmemiş 45 öğrenciye unutulmaz bir maç günü yaşattı.

Trabzonspor, Başakşehir’i Konuk Ediyor; Kadrolar Açıklandı Trabzonspor, Başakşehir’i Konuk Ediyor; Kadrolar Açıklandı

Organizasyonda emeği geçen iş insanlarına, yönetim kurulu üyelerine ve Trabzonspor yönetimine teşekkür ederek, “Bugün de güzel bir maç oynayıp Başakşehir'i yenerek 3 puanı hanemize yazdırmak istiyoruz.” dedi.

Projeye katkı sağlayan Gazi Ortaokulu Müdürü Osman Hoca, öğrencilerin bu etkinlikle ilk kez stadyum atmosferi yaşadığını belirterek, “Öğrencilerimizle birlikte ilk kez böyle bir organizasyonda bulunuyorum. Daha önce birçok kez stadyuma geldim ama çocuklarla gelmek çok farklı bir deneyim oldu. Bu projeye katkı sağlamak benim için büyük bir gurur.” ifadelerini kullandı.

Dernek yetkilileri, organizasyonun fikrini Trabzonspor’un sembol isimlerinden İrfan Şeker’in önerdiğini belirtti. “Bize bu teklif İrfan abi (İrfan Şeker) tarafından geldi. Sağ olsun, böyle bir proje düşündüklerini söyledi. Hemen Osman Hocam’a danıştım, kendisi projede yer almaktan çok mutlu olacağını söyledi. Endüstri Meslek Lisesi’nden de bir ekiple 45 kişilik grubu oluşturduk.” şeklinde konuştu.

Öğrencilerin mutluluğunu ön planda tuttuklarını vurgulayan yetkililer, organizasyonu değerlendirirken “Yeter ki çocuklarımız mutlu olsun, bize bu yeter.” ifadelerini kullandı. Etkinlik sonunda projeye emeği geçen tüm isimlere teşekkür edildi ve çocukların yaşadığı bu deneyimin kalıcı bir hatıra olacağı belirtildi.

Muhabir: Ayşe Sancak/Doğukan Özkurt