Dernek, valilik tarafından onaylanan kampanya kapsamında harekete geçerek, Bilge bebek için yardım kermesi düzenledi. Kermeste, Ardanuç’ta bulunan Seçkin Cağ Kebabı’nın sahibi Seçkin Özmen tarafından hazırlanan 50 kilo döner vatandaşlara sunuldu.

Artvin Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Bayram Sarayoğlu, kermesle ilgili olarak, “Dernek olarak SMA hastası Bilge bebek için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz. Ardanuç’un en ünlü dönercisini buraya getirdik. Seçkin kardeşimiz bizden hiçbir ücret talep etmedi ve dükkanını kapatarak buraya geldi. Bu kermesten elde ettiğimiz geliri Bilge bebeğin tedavisi için ailesine bağışlayacağız” dedi.

Sarayoğlu, Bilge bebeğin 9 günlükken topuk kanından alınan örnekle SMA ölümcül kas hastalığı teşhisi konduğunu ve bir an önce ilacına kavuşması gerektiğini belirtti. Dernek olarak Bilge bebeğin bir an önce sağlığına kavuşmasına destek vermek amacıyla bu kermesi düzenlediklerini söyledi.

Kermeste, dernek yönetim kurulu üyeleri Fahrettin Şahin, Murat Emre Reis, Murat Taşkın, Özgür Gümüş, Aykut Bucak, Emre Özvar ve Murat Uçar yoğun bir çalışma gerçekleştirdi. Döner kermesine vatandaşların yoğun ilgisi dikkat çekti. Sarayoğlu, “Artvin halkı bu konulara çok duyarlı. Kermesimize katkıda bulundular ve yardımcı oldular. Bilge bebeğimize ve kıymetli ailesine geçmiş olsun diliyoruz. Bilge bebeğin sağlığına kavuşacağına inancımız tamdır” dedi.

Samsun İlkadım ve Çarşamba İlçelerinde Uyuşturucu Operasyonu Düzenlendi Samsun İlkadım ve Çarşamba İlçelerinde Uyuşturucu Operasyonu Düzenlendi

Artvin Trabzonspor Taraftarlar Derneği’nin bu yardım kermesi, Bilge Yüksel bebek için umut ışığı oldu. Kermeste toplanan tüm gelirler, Bilge bebeğin tedavisi için kullanılacak. Artvin halkının gösterdiği ilgi ve destek, toplumsal dayanışmanın güzel bir örneği olarak öne çıktı.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN