Ata Topraklarına Dönüş: Kandıra'dan Şalpazarı'na Göç Eden Muhtarlar Ziyaret Edildi Ata Topraklarına Dönüş: Kandıra'dan Şalpazarı'na Göç Eden Muhtarlar Ziyaret Edildi

Varını-yoğunu ortaya koyan borç-harç içinde tedaviye başlayan çiftin tüp bebek tedavisi Gürcistan’a kadar uzanan zorlu bir serüven sonrası mutlu sonla bitti.

ÇİFTE BAYRAM YAŞADILAR

Trabzon Numune Hastanesinde tedavileri devam Umut Can, Yiğit Can ve Aysu isimli üçüz bebekler artık anne kucağındalar. Üçüz bebeklerinden ikisi daha önce taburcu olmuştu tedavisi hastanede süren Yağız Can bebekte 90 gün ardan sonra taburcu oldu. Bilal ve Belgin Yazıcı çifti kurban bayramı öncesi çifte bayram yaşadıklarını dile getirerek hastane yönetimine teşekkür ettiler.

DEVLETİMİZDEN YARDIM BEKLİYORUZ

Hiçbir sosyal güvencesi olmadığını dile getiren baba Bilal Yazıcı üçüz bebeklere çok sevindiklerini ama şimdi nasıl bakacağız kaygısı oluştuğunu belirterek “Sayın Artvin valimizden devletimizde bize el uzatmalarını bebeklerimizin mama-bez gibi ihtiyaçlarının karşılanmasını istiyorum. Çok mağduruz. Allah vicdan ve merhamet sahibi güzel insanların ne umudu varsa versin”

TRABZON ARTVİNLİLER DERNEĞİNE TEŞEKKÜR

Trabzon’da kaldıkları sürece kendilerine gönül kapılarını açanlara özellikle de Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi ve yardımsever hemşerilerine teşekkür eden Bilal ve Belgin Yazıcı “Duyduk ki Trabzon’da Hasta Yakınları için Refakatçi Evi projesi varmış. İnşallah kısa zamanda hayata geçer .Lütfen hasta yakınları çaresiz kalmasın bu projeye kısa sürede hayta geçsin” dediler.

Muhabir: BİROL SANCAK