TBMM İdare Amiri ve CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin il genelinde devam eden doğalgaz çalışmalarını Meclis gündemine taşıdı. Bayraktutan, daha önce defalarca dile getirdiği ve tüm ilçeleri kapsayan doğalgaz hizmetlerinin ivedilikle tamamlanmasının önemine vurgu yaptı.

Bayraktutan, geçmiş dönemlerde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlarına yönelik 13 farklı soru önergesi verdiğini belirtti. Son olarak, mevcut Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar'a Artvin'in tüm ilçelerine ne zaman doğalgaz bağlantısı yapılacağını sormak üzere sekizinci yazılı soru önergesini sunduğunu açıkladı.

Asgari Ücret Resmi Olarak Açıklandı: Çalışanların Alacakları Zamlar Kesinleşti, Beklenenin Çok Üstünde... Asgari Ücret Resmi Olarak Açıklandı: Çalışanların Alacakları Zamlar Kesinleşti, Beklenenin Çok Üstünde...

Artvin'in Merkez, Şavşat ve Yusufeli ilçeleri dışında kalan bölgelerde doğalgaz bağlantılarının tamamlanmadığını, Arhavi ve Ardanuç ilçelerinde ise doğalgaz çalışmalarına yeni başlandığını ifade eden Bayraktutan, Borçka, Hopa, Kemalpaşa ve Murgul ilçeleri de dahil olmak üzere tüm Artvin halkının en kısa sürede doğalgaz hizmetlerine kavuşması için çalışmalarına aralıksız devam edeceğini vurguladı. Bu sürecin, hem yerel halkın yaşam kalitesini artıracağını hem de çevresel etkiler açısından önem taşıdığını belirtti.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN