Kermesten Elde Edilen Gelir Gazze’ye Ulaştırılacak
Filistin'e Destek Platformu’nun düzenlediği kermeste, gönüllü kadınlar evlerinde hazırladıkları yiyecek ve içecekleri satışa sundu. Kermesten elde edilen gelir, İnsani Yardım Vakfı (İHH) ve Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla Gazze’de mağdur olan halka ulaştırılacak. Kermes sırasında, İsrail saldırılarında hayatını kaybeden Filistinliler için Kur'an-ı Kerim okunup dualar edildi.

Bağımlılıkla Mücadelede Küresel İş Birliği Çağrısı: Sentetik Uyuşturucuyla Savaş Başladı Bağımlılıkla Mücadelede Küresel İş Birliği Çağrısı: Sentetik Uyuşturucuyla Savaş Başladı

Gönüllü Kadınların Dayanışma
Filistin’e Destek Platformu sözcüsü Özlem Demirci, kermesin Gazze’deki mazlumlara destek sağlamak için düzenlendiğini ifade etti. Demirci, “İsrail’in zulmü ve soykırımı devam ediyor. Bizler bu kermesle Gazze’deki insanların yanında olduğumuzu göstermek istedik,” dedi.

Demirci, sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda gönüllü kadının da kermeste görev aldığını vurguladı. Gönüllüler, kendi elleriyle hazırladıkları yiyeceklerle etkinliğe katkı sundu.

Yoğun İlgi ve Destek
Kermesin sabah saatlerinde başlamasına rağmen yoğun bir katılım olduğunu belirten Demirci, her kesimden insanın alışveriş yaparak destek verdiğini söyledi. Etkinliğe ilgi gösteren ve katkı sunan herkese teşekkür eden Demirci, dayanışma ruhunun devam edeceğini ifade etti.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN