Pilates öğretmeni Şükran Saraç eşliğinde gerçekleştirilen yoga seansı, Camili (Macahel) bölgesinin muhteşem doğal güzellikleri arasında yapıldı ve katılımcılara hem bedensel hem de zihinsel rahatlama sağladı. Serin hava ve temiz dağ atmosferi, yoga yapmanın etkilerini daha da artırdı.

Geçmişi Yaşatmak İçin Baba Ocağını Müzeye Çevirdi: 5 Bin Antika Parçayla Nostalji Yolculuğu Geçmişi Yaşatmak İçin Baba Ocağını Müzeye Çevirdi: 5 Bin Antika Parçayla Nostalji Yolculuğu

Etkinliği düzenleyen yoga eğitmeni Şükran Saraç, “Egzersizleri neden doğada yapmayalım dedik. Farklı bir ortamda oksijeni bol bir yerde sporla iç içe egzersizler deneyelim ve farkındalık yaratalım istedik. Böyle bir etkinlik düzenleyelim dedik ve çok güzel oldu. Temmuz ayında karlı bir ortamda doğayla iç içe bir deneyim sağladık” dedi.

Bu benzersiz yoga seansı, katılımcılara unutulmaz anlar yaşatırken, doğa ile iç içe yapılan sporun faydalarını bir kez daha ortaya koydu. Artvinli kadınlar, sıcak havalardan kaçıp serin dağlarda yoga yaparak hem bedensel sağlıklarını koruyor hem de doğanın tadını çıkarıyorlar.
 

Muhabir: TUNCAY UÇKUN