Mumcu Ailesinin Tatlı Telaşı

Bu arada, Sezgin Mumcu'nun ailesi de tatlı bir telaş içinde. Mumcu, evladı Talha’yı, Kara ailesinin kızı Nisa ile evlendirecek.

Luce Garden 5. Yılını Kutluyor: Yeni Ürünlerin Lansmanı Yapılacak!

Orlando'daki Operasyonlarıyla Kuzey Amerika'ya Hizmet Veren Luce Garden, Başarısını Kadın Çalışanlarına Borçlu

Trabzon merkezli lüks rattan dış mekan mobilyaları üreticisi Luce Garden, 5. yılını kutlamaya hazırlanıyor. Kurulduğu günden bu yana yüksek kaliteli rattan mobilyaları ile dünya çapında tanınmış bir marka haline gelen Luce Garden, ihracat yaptığı onlarca ülke sayesinde global pazarda güçlü konumunu sürdürmeye devam ediyor. Orlando, Florida'daki operasyonları ile tüm Kuzey Amerika'da müşterilerine kesintisiz hizmet sunan şirketin yüzde 70'ini kadın çalışanlar oluşturuyor.

Hacdan Dönen Müftüye Tebrik ve Cami İnşaatı İstişaresi

Çevre ve Şehircilik önceki bakanlarından Erdoğan Bayraktar, Trabzon İl Müftüsü Selami Aydın’ı ziyaret etti. Hacdan yeni gelen Aydın’a "Allah kabul etsin" temennisinde bulunan Bayraktar, Pazarkapı Mahallesi'nde yapımı devam eden cami ve külliye inşaatı ile ilgili Müftü Aydın’la istişarede bulundu.

100. Yıl Coşkusu 100. Yıl Coşkusu

Kültür Yolu Festivali'nde Resul Dindar Rüzgarı: Trabzonspor Formasıyla Coştu, Coşturdu

Kültür Yolu Festivali kapsamında Trabzon Sahil Fuar Merkezi'nde sahne alan Resul Dindar, şarkılarıyla hem coştu hem de coşturdu. Trabzonspor forması ile sahne alan Resul Dindar'ı dinlemeye gelenler büyük bir keyif yaşarken, konsere yoğun bir ilgi gözlerden kaçmadı. Artvinli sanatçı, dinleyicilere teşekkür ederek, "Trabzon'da sahne almak bana her zaman büyük bir mutluluk, onur ve gurur veriyor" dedi.

Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek'ten Babalar Günü Mesajı

Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, geride kalan bayram ve Babalar Günü ile ilgili anlamlı bir açıklama yaptı. Rektör Zeybek, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ailelerimizin temel taşları, çocuklarımızın rehberleri ve hayatımızdaki en değerli varlıklarımız hiç şüphesiz babalarımızdır. Bugün, toplumumuzun temel direklerinden biri olan babalarımızı anma ve onlara teşekkür etme günüdür. Onlar, sevgi dolu kucaklarıyla bizi büyütürken, bizlere değerli hayat derslerini de öğretirler. Güçlü ve destekleyici varlıklarıyla bizleri cesaretlendirir, bizlere yol gösterirler. Onların sabrı, fedakârlığı ve sevgisi, hayatımızın her anında bizlere güç verir. Sadece biyolojik değil, aynı zamanda ruhsal ve duygusal olarak da bizim için varlıklarını hissettirirler. Bizlere düşen, bu özel günü senede yalnızca bir gün hatırlamakla kalmayıp, babalarımıza hak ettikleri saygıyı ve sevgiyi göstermektir.

Bu duygu ve düşüncelerle ailesi ve evlatları için çalışan, onlardan sevgi ve şefkatini esirgemeyen tüm babaların bu anlamlı gününü kutluyor, kendilerine sağlıklı ve huzurlu bir ömür, ahirete irtihal etmiş olan kıymetli babalarımıza da Allah’tan rahmet diliyorum.”

AK Parti ve MHP Trabzon İl Temsilcileri, Trabzon'un Geleceğini Konuştu


AK Parti Pelitli Mahallesi Seçim İşleri Başkanı Osman Mert, Cumhur İttifakı ortağı MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, İlçe Başkanı Salih Akkoç ve İlçe Başkan Yardımcısı Gökhan Mert, Trabzon’un geleceği hakkında fikir alışverişinde bulunmak üzere Mert Çay Ocağı'nda bir araya geldi. Toplantıda, Trabzon’un gelişimi ve geleceği üzerine önemli konular ele alındı.

Vakfıkebir Belediyesi ve Sendikalar Arasında Sosyal Denge Sözleşmesi İmzalandı


Vakfıkebir Belediyesi ile memur sendikaları arasında memur sosyal denge sözleşmesi imzalandı. İmza töreninde, Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal, Kamu-Sen Trabzon İl Temsilcisi Coşkun Dilber ve Türk Yerel Hizmet-Sen İl Temsilcisi Mürteza Okumuş yer aldı.

Başkan Fuat Koçal, yaptığı konuşmada şunları ifade etti: "Çalışanlarımıza imkanlarımız doğrultusunda emeklerinin karşılıklarını verebilmek için gayret ediyoruz. İnşallah belediyemizin imkanları düzelince daha da iyi olanaklar sağlayacağız. Sözleşmemizin hayırlı olmasını diliyorum."

"Gazze Yanarken Eğlence Programları Yapılmamalı"

Trabzon’da düzenlenen Kültür Yolu Festivali'ne tepki gösteren emekli İmam Hatip Yaşar Ayaz, yetkililere seslendi. Ayaz, "Gazze yanarken, Fatih'in yadigarı Trabzon’da opera, bale ve konser düzenlenmesini uygun bulmuyorum. Gazze yanarken, yüreklerimiz yanarken bu tip eğlence programlarının yapılmamasını Zati Alilerinizden istirham ediyoruz" dedi.

Muhabir: BİROL SANCAK