Atıl Eşyalar Hayata Dönüyor
Panayırda, kullanılmayan teknolojik aletler, kıyafetler, ev eşyaları, kitaplar ve oyuncaklar gibi birçok ürün satışa sunulacak. Aynı zamanda evde üreten kadınlar, el emeği göz nuru ürünlerini sergileyerek ev ekonomilerine katkı sağlayacaklar. Bu etkinlik, atıl durumdaki eşyaların yeniden değerlendirilmesini sağlayarak tüketim çılgınlığının önüne geçmeyi ve geri dönüşüm bilincini artırmayı hedefliyor.

Gülsüm İmamoğlu: “Kadınlara Ücretsiz Stand Verilecek”
AK Parti Ortahisar İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm İmamoğlu, panayırın kadınlara ekonomik destek sunmasının yanı sıra çevre bilinci oluşturma amacı taşıdığını belirtti. "Bu etkinlik ile kadınlarımızın hem ev ekonomisine katkıda bulunmalarını sağlıyoruz hem de geri dönüşüm bilincini aşılıyoruz," diyen İmamoğlu, kadınların ücretsiz stand alarak ikinci el eşyalarını satışa sunacağını ve gelir elde edebileceğini vurguladı.

CHP’li Sibel Suiçmez’den Saray Harcamalarına Sert Eleştiri: “Asıl Yük Halk Değil, İktidarın Lüksü” CHP’li Sibel Suiçmez’den Saray Harcamalarına Sert Eleştiri: “Asıl Yük Halk Değil, İktidarın Lüksü”

Her Yaştan Katılımcıya Hitap Ediyor
Panayır, sadece ikinci el ürünlerle sınırlı kalmayacak, çocuklar için de çeşitli eğlenceli aktiviteler düzenlenecek. Her yaştan katılımcıyı ağırlayacak olan etkinlik, toplumsal dayanışmayı güçlendirme ve sosyal sorumluluk bilincini artırma amacını taşıyor.

“Hem Yardım Eli Uzatalım, Hem Doğaya Katkıda Bulunalım”
Gülsüm İmamoğlu, etkinliğin çevreye duyarlı bir yaşam tarzını teşvik ederken, toplumdaki yardımlaşma kültürünü de pekiştirdiğini belirtti. Sıfır atık, israfla mücadele, çevre kirliliğini önleme ve geri dönüşüm bilincinin önemine dikkat çeken bu panayır, toplumsal fayda sağlamayı hedefliyor. 25-30 Eylül tarihleri arasında herkes bu anlamlı organizasyona katılabilir.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU