Trabzonspor, Perşembe günü Papara Park’ta St. Gallen ile oynayacağı UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu rövanş maçı öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Maç öncesi antrenman ve basın toplantısı programı belli oldu. Bordo-mavili takım, 28 Ağustos Çarşamba günü Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde saat 18.00’de ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık bir antrenman gerçekleştirecek.

Antrenman öncesinde, saat 17.00’de Papara Park’ta Teknik Direktör Abdullah Avcı ve futbolcu Stefan Savic basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak. Avcı'nın bu kritik maç öncesi yapacağı açıklamalar, taraftarlar ve futbol kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.

Misafir takım St. Gallen ise aynı gün saat 20.00’de Papara Park’ta ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık bir antrenman yapacak. Antrenman öncesi saat 19.15’te St. Gallen Teknik Direktörü Enrico Maassen ve bir futbolcusu basın mensuplarının karşısına çıkacak.

Sakatlıktan Dönen Anthony Nwakaeme, Kayserispor Maçında Skora Katkı Sağladı Sakatlıktan Dönen Anthony Nwakaeme, Kayserispor Maçında Skora Katkı Sağladı

Bu basın toplantıları, her iki takımın da maç öncesi stratejilerini ve hedeflerini öğrenmek açısından önemli bir fırsat sunacak. Trabzonspor, rövanş maçında alacağı sonuçla UEFA Konferans Ligi'nde yoluna devam etmek için sahaya çıkacak.

Kaynak: TRABZONSPOR