Trabzonspor’un Beraberlik Golünü Atan Stefano Denswil’den Dürüst Değerlendirme Trabzonspor’un Beraberlik Golünü Atan Stefano Denswil’den Dürüst Değerlendirme

Trendyol Süper Lig’de 2024-25 Sezonunun ilk haftasında deplasmanda Sivasspor ile golsüz berabere kalan Trabzonspor, ikinci haftayı BAY takım olarak geçmişti. Üçüncü haftada ise Avrupa maçı olduğu gerekçesi ile Trabzonspor’un Kayserispor ile oynaması gereken müsabaka TFF tarafından ileri bir tarihe ertelenmişti. 

Bordo-Mavili ekip, ligin 4’üncü hafta maçında Pazar günü Eyüpspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Ligde oynadığı tek maç sonunda 1 puanı bulunan Trabzonspor, Avrupa’dan elenmenin moral bozukluğu ile gideceği Eyüp deplasmanından 3 puanla dönüp biraz olsun moral bulmanın peşinde. 

Bu arada Bordo-Mavili ekip, Eyüpspor maçı hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde bugün saat 10.30’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda, St. Gallen ile oynanan maçta forma giyen futbolcular rejenerasyon çalışması yaparken diğer oyuncular ise antrenmanın ilk bölümünde teknik ısınma ve 5’e 2 çalışması yaptı. 

Dayanıklılık çalışması ile devam eden antrenman çift kale maç ile sona erdi. Bordo-Mavili ekip, cumartesi sabah saat 10.30’da yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU