DUŞTA DÜŞTÜ, 80 GÜN YAŞAM MÜCADELESİ VERDİ
Trabzon’un Yomra ilçesinden Emircan Yıldız (24), yaşadığı Avusturya’nın Feldkirch, Vorarlberg kentinde banyoda düşerek kafasını sert bir şekilde zemine çarptı. Bilinci kapalı halde ailesi tarafından bulunan Yıldız, önce İnsbruck Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada 50 gün boyunca yoğun bakımda tedavi gören genç, daha sonra Rankweil Hastanesi’ne sevk edildi. Ancak tüm çabalara rağmen hayata tutunamadı.
AİLESİ YIKILDI
Yıldız’ın vefat haberi ailesini ve yakın çevresini derin bir yasa boğdu. Özellikle babası Adem Yıldız, oğlunun kaybını büyük bir acıyla karşıladı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Babam, rabbim seni bizden çok sevdi demek ki. Allah seni Peygamber efendimize komşu eylesin. Çok çile çektin, günahlarına kefaret olsun” sözleriyle acısını dile getirdi.
AVUSTURYA’DAN TRABZON’A UĞURLANDI
Emircan Yıldız için Avusturya Nenzıng Atib Camii’nde cenaze namazı kılındı. Namazın ardından ailesi ve yakınlarının katılımıyla Trabzon’a gönderilen cenaze, bugün Yomra’da toprağa verilecek.