Teknik direktör Şenol Güneş ve teknik kadro da Avusturyalı oyuncudan daha fazla sorumluluk almasını bekliyor. Taraftarlar da gerçek Cham’ın görünen olmadığını, 24 yaşındaki oyuncunun daha fazlasını sahada gösterebileceğine inanıyor. Kasım ayında verilecek olan milli araya kadar sırasıyla Göztepe (D), Fenerbahçe ve Çaykur Rizespor (D) ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor’da, Muhammed Cham’dan çok şeyler bekleniyor.

TSYD Yönetim Kurulu, Başkan Oğuz Tongsir’in görevden uzaklaştırılmasıyla ilgili açıklama yaptı TSYD Yönetim Kurulu, Başkan Oğuz Tongsir’in görevden uzaklaştırılmasıyla ilgili açıklama yaptı

Muhammed Cham Kimdir?

Muhammed Cham, 26 Eylül 2000 tarihinde Avusturya'nın başkenti Viyana'da doğdu. Annesi Gambiyalı kökenli olup, soyadı Saracevic ise Bosna Hersekli üvey babasından gelmektedir. 1.80 metre boyundaki orta saha oyuncusu, 23 yaşında.

Kariyerine 2020 yılında Fransa'nın Ligue 1 takımlarından Clermont Foot 63'te başlayan Cham, yetenekleriyle dikkatleri üzerine çekti. Oyunun merkezinde etkili olabilme kabiliyetiyle öne çıkan oyuncu, 10 numara pozisyonunda başarılı performanslar sergiledi.

Cham, genç yaşına rağmen sahadaki liderlik vasıflarıyla ve çok yönlü oyun stiliyle takımına değer katttı. Hem gol atma hem de gol pası verme yeteneğiyle dikkat çekti.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA