Grubun diğer maçında İzlanda ile Galler 2-2 berabere kaldı. Millilerimiz bu sonuçla puanını 7'ye yükselterek, Galler ile arasındaki puan farkını 2'ye çıkardı.

Ay-Yıldızlılarımız, grupta oynadıkları ilk maçta deplasmanda Galler ile 0-0 berabere kalırken, İzmir'de İzlanda'yı 3-1 mağlup etmişti. Karadağ ise ilk maçında deplasmanda İzlanda'ya 2-0, sahasında da Galler'e 2-1 mağlup olmuştu.

Ay-Yıldızlılar, gruptaki dördüncü maçında 14 Ekim’de deplasmanda İzlanda ile karşı karşıya gelecek. Karadağ ise Galler deplasmanına gidecek.

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'ndaki müsabakayı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve TFF Yönetim Kurulu Üyeleri de izledi.

Trabzonspor’da Sakatlar Dönüyor, Şenol Güneş’in Yüzü Gülüyor Trabzonspor’da Sakatlar Dönüyor, Şenol Güneş’in Yüzü Gülüyor

Dakikalar 69'u gösterdiğinde karşılaşma 0-0 devam ederken Kerem Aktürkoğlu'nun yerine oyuna dahil olan Kenan Yıldız ceza sahası içerisinde topla buluştu. Kusursuz bir dönüşle yaptığı vuruş direkten döndü. Dönen topa çizgide dokunan İrfan Can Kahveci takımımızı 1-0 öne geçirdi.


Türkiye Teknik Direktörü Montella mücadeleye Uğurcan Çakır, Mert Müldür, Melih Demiral, Abdülkerim Bardakcı, Ferdi Kadıoğlu, Hakan Çalhanoğlu, Orkun Kökçü, Yunus Akgün, Arda Güler, Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz 11'iyle başladı.

Türkiye ile Karadağ arasında oynanacak maça taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Karşılaşmanın biletlerine tüm taraftarlar ilgi gösterirken 33 bin 919 kapasiteli stadyum için satışa çıkarılan biletlerin hepsi tükendi.

Kaynak: TFF