Rakipler Berabere, Liderlik Avantajı Arttı
Grubun diğer karşılaşmasında İzlanda ile Galler 2-2 berabere kaldı. Bu skorun ardından Türkiye, grupta zirvede yalnız kalmayı başardı. A Milli Takım, puan farkını açarak A Ligi'ne yükselme yolunda önemli bir avantaj sağladı.

Karadağ’a Karşı Üstünlük Devam Ediyor
Türkiye ile Karadağ A Milli takımları, bu maçla birlikte beşinci kez karşılaştı. Daha önce oynanan 4 maçta Türkiye 2 galibiyet ve 2 beraberlik alırken Karadağ henüz galibiyet elde edememişti. Milliler, toplamda 8 gol atarken, Karadağ 5 golle yanıt verdi. Son galibiyetle birlikte Türkiye'nin Karadağ karşısındaki namağlup serisi de devam etti.

Selçuk Aydın, Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığına Aday Oldu Selçuk Aydın, Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığına Aday Oldu

Sıradaki Maç: İzlanda Deplasmanı
Ay-Yıldızlılar, Karadağ zaferinin ardından hız kesmeden İzlanda’ya odaklanmış durumda. A Milli Takım, yarın deplasmanda oynanacak zorlu maçta kazanarak A Ligi hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor. Teknik direktörün sahaya süreceği kadro merakla beklenirken, millilerimizin moral ve motivasyonu en üst seviyede.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA