Çalışma Hayatı Buluşmaları Programı

Işıkhan, Arnavutköy’de düzenlenen "Türkiye Yüzyılı'nda Çalışma Hayatı Buluşmaları" programında sanayici ve iş insanlarıyla bir araya geldi. Programda sanayicilerin ve iş insanlarının taleplerini dinleyen Işıkhan, Türkiye'nin küresel ve bölgesel krizlere rağmen yatırım, üretim ve istihdam politikalarının ana gündem maddesi olmaya devam ettiğini vurguladı.

Zorlu Süreçlere Rağmen Büyüme

Bakan, Türkiye'nin zorlu süreçlerden geçtiğine dikkat çekerek, "Türkiye; etrafı savaş, terör, finansal krizler ve jeostratejik tehditlerle çevrili olmasına rağmen, tüm bu sorunlar karşısında kısa ve orta vadeli hedeflerinden şaşmadan, istikrarla büyüyen bir ülke olmuştur," dedi. Işıkhan, bu tespiti yaparken küresel finans kurumlarının analizlerine ve bilimsel verilere dayandığını belirtti.

Önceki depremi bilen isim yeni depremin şehrini ve büyüklüğünü açıkladı Önceki depremi bilen isim yeni depremin şehrini ve büyüklüğünü açıkladı

Sanayicilere Teşekkür

Sanayici ve iş insanlarına katkıları dolayısıyla teşekkür eden Işıkhan, geçmişten günümüze milli kalkınma hamlesine omuz verenlerin bu kesim olduğunu ifade etti. “Sanayici ve iş insanları, bu yürüyüşte en önemli yol arkadaşlarımız oldu,” diyerek, istihdam artışındaki katkılarının altını çizdi.

Sonuç: İstihdamda Olumlu Gelişmeler

Bakan Işıkhan'ın verdiği mesajlar, Türkiye'nin ekonomik büyüme hedeflerine ulaşma konusundaki kararlılığını pekiştiriyor. İstihdamda sağlanan tarihi zirve, gelecekteki büyüme ve kalkınma hedefleri için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN