Ameliyattan Çıkan Genç Kadının Narkoz Etkisiyle Verdiği Tepki Sosyal Medyayı Güldürdü: "Beni Niye Sünnet Ettiler..." Ameliyattan Çıkan Genç Kadının Narkoz Etkisiyle Verdiği Tepki Sosyal Medyayı Güldürdü: "Beni Niye Sünnet Ettiler..."

2024-2025 eğitim yılı için KYK yurt ücretleri henüz belirlenmemiş olmakla birlikte, geçtiğimiz dönemde yurt ücretleri tiplerine göre değişiklik göstermişti. Geçtiğimiz dönem ücretler, Tip 1 yurt için aylık 345 TL, Tip 2 yurt için 405 TL, Tip 3 yurt için 480 TL, Tip 5 yurt için 510 TL ve Tip 6 yurt için 570 TL olarak belirlenmişti.

Başvuru yapmak isteyen öğrencilerin, e-Devlet üzerinden başvuru işlemlerini tamamlamaları gerekiyor. e-Devlet şifresi olmayan öğrenciler, kimlikleriyle birlikte PTT şubelerinden şifre alabilirler veya internet bankacılığı, e-imza, mobil imza, T.C. kimlik kartı gibi diğer e-Devlet giriş yöntemlerini kullanabilirler.

Bakan Bak, yurt başvurularının başlamasıyla birlikte öğrencilere başarılar diledi ve GSB yurtlarının, öğrencilerin güvenli ve rahat bir öğrenim hayatı geçirmeleri için önemli bir imkan olduğunu vurguladı.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU