Trabzon Plakalı Araç Esenyurt'ta Zincirleme Kazaya Neden Oldu Trabzon Plakalı Araç Esenyurt'ta Zincirleme Kazaya Neden Oldu

Depremden Etkilenenlere Geçmiş Olsun Mesajı
Bakan Tekin, depremin merkez üssünün Malatya Kale ilçesi olduğunu belirterek, “Bugün bir deprem haberi aldık. Tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Malatya ve Elazığ valilikleri, eğitim-öğretim süreçlerine bir gün ara verme kararı aldı” dedi. Bakan, bu süreçte tüm vatandaşların yanında olduklarını belirterek, “Başta Malatya ve Elazığ'daki vatandaşlarımız olmak üzere herkese geçmiş olsun diyoruz” ifadelerini kullandı.

Eğitim Sürecinde Herhangi Bir Can Kaybı veya Hasar Yok
Bakan Tekin, deprem sonrası bölgedeki eğitim kurumlarıyla iletişim halinde olduklarını vurgulayarak, "Okullarımızda herhangi bir can kaybı ya da binada hasar bulunmuyor, çok şükür. Ancak tedbirli olmanın önemini biliyoruz. Bu nedenle valiliklerimizin aldığı kararı yerinde buluyoruz ve kendilerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Milli Eğitim Bakanlığı Süreci Yakından Takip Ediyor
Bakan Tekin, süreci yakından izlediklerini ve İl Milli Eğitim Müdürleri ile sürekli irtibatta olduklarını belirtti. Deprem sonrası eğitim sürecinde herhangi bir aksama olmaması için tedbirlerin alındığını vurgulayan Tekin, milletimize bir kez daha geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kaynak: 61saat