Trabzon, 27 Ağustos’ta iki önemli bakanı ağırlayacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Trabzon Havalimanı’nda yapımı tamamlanan yeni hizmet binalarının açılış törenine katılacak. Açılışın ardından bakanlar, şehrin doğa turizminin önde gelen destinasyonlarından Çal Mağarası, Şahinkaya Doğal Tırmanış Parkuru ve Hıdırnebi Yaylası’nda incelemelerde bulunacak.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, modernize edilen havalimanı hizmet binalarının, havalimanının kapasitesini artırarak yolculara daha hızlı ve konforlu bir deneyim sunmayı hedeflediğini belirtti. Uraloğlu, “Trabzon’un zengin kültürel ve doğal kaynaklarının ulaşım projeleriyle buluşması, şehrimizin cazibesini daha da artıracak. Ulaşım projelerimizle hem Trabzon’un ekonomisine hem de turizm potansiyeline katkı sağlıyoruz. Yeni havalimanı tesislerimiz, şehrimizin daha fazla ziyaretçi çekmesine ve ticaretin gelişmesine olanak tanıyacak. Şimdiden herkese hayırlı olsun,” dedi.

Çaykara'da Yük Yükleyen Kamyon Ağaçlara Asılı Kaldı: Ağaçlar Felaketi Önledi Çaykara'da Yük Yükleyen Kamyon Ağaçlara Asılı Kaldı: Ağaçlar Felaketi Önledi

Bakanların bu ziyaretinin, Trabzon’un turizm ve ekonomik potansiyelini artırma yolunda önemli bir adım olması bekleniyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN