Sezona büyük umutlarla başlayan ancak ilk yedi maçta beklediği sonuçları alamayan Trabzonspor, milli arayı fırsata çevirerek toparlanma sinyalleri verdi. Bu süreçte oynadığı 7 maçın 6’sında berabere kalan ve sadece 1 galibiyet alan Trabzonspor, son karşılaşmasında Başakşehir’i 1-0 yenerek moral buldu. 90+1’de Visca’nın golüyle gelen galibiyet, bordo-mavili ekibe altın değerinde 3 puan kazandırırken, takıma yeni bir özgüven aşıladı.

Şenol Güneş’in Dokunuşları Hissediliyor

Efsane teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde her geçen gün oyununu geliştiren Trabzonspor, taraftarını umutlandırıyor. Başakşehir galibiyetiyle birlikte yükselişe geçmek isteyen bordo-mavililer, bir galibiyet serisi yakalamayı ve zirve yarışına ortak olmayı hedefliyor.

İlişki Skandalıyla Gündeme Gelen Elif Karaarslan'a yeni iş İlişki Skandalıyla Gündeme Gelen Elif Karaarslan'a yeni iş

Yoğun Fikstürde Kritik Hedefler

Önümüzdeki süreçte her maça final gözüyle bakan Trabzonspor, milli araya kadar Göztepe (D), Fenerbahçe ve Çaykur Rizespor (D) karşılaşmalarından da galibiyetle ayrılmak istiyor. Ligde 12 puanla 7. sıraya yerleşen Fırtına, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Göztepe maçına odaklanmış durumda. Başakşehir karşısında aldığı galibiyetle çıkış sinyalleri veren Trabzonspor, bu ivmeyi devam ettirerek şampiyonluk yarışına ortak olmayı amaçlıyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK