Başkan Kaya, asfaltlama ve betonlama çalışmalarıyla daha konforlu hale getirdikleri yolları, sanat yapılarıyla da estetik yönden daha güzel bir görünüme kavuşturduklarını söyledi.

Bayburtlu Çiftçi İsmail Öksüz, Ata Tohumlarıyla Geleceğe Umut Oluyor Bayburtlu Çiftçi İsmail Öksüz, Ata Tohumlarıyla Geleceğe Umut Oluyor

Diğer yandan eğimli yollarda korkuluk montajı yapılarak vatandaşlar ve araçlar için daha güvenli hale getiriliyor ve gereken kısımlara yağmur suyu ızgaraları montajı yapılarak, eskiyen ızgaralar da tamir ediliyor.

“YOLLARI GÜVENLİ HALE GETİRİYORUZ”

Kaliteli çalışmalarla belediyenin finansal kaynaklarını verimli bir şekilde kullandıklarını belirten Başkan Kaya, şöyle konuştu: “Yaklaşık üç aydır Ortahisar Belediye Başkanlığı görevini yürütüyorum. Bu süre zarfında en çok önem verdiğim konuların başında belediyemizin kıt kaynaklarını en verimli şekilde kullanmak geliyor. Üç aylık süre zarfında edindiğimiz tecrübeler, birim müdürleriyle yaptığımız toplantılar, vatandaşlarımızın ve muhtarlarımızın talep ve önerileri doğrultusunda çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz.

Proje yaparken şehrimizin güzel görünümü açısından işin estetiğine ve sanat yönüne de önem veriyoruz. Koruma amaçlı duvar ve perde beton çalışmalarında, belediyemizin logosunun da yer aldığı yerel motiflerle süslü kalıplar kullanıyoruz. Hem seyahat edenler açısından hem de görünüm açısından yollarımız daha keyifli ve güzel bir hale bürünmüş oluyor.”

Muhabir: BİROL SANCAK