Genç, emeklilere olan desteklerini görev olarak nitelendirerek, “Çanakkale’yi görmek çok kıymetli. Sizlerin sayesinde bu şehir güzelleşti ve ülkemiz kalkındı. Desteklerimizi bir görev olarak görüyoruz” dedi. Ayrıca, ekonomik koşullar gereği su faturalarında yüzde 50, sosyal tesislerde ise yüzde 20 indirim yaptıklarını belirtti.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, 2024 yılının emekliler yılı olarak ilan edildiğini belirterek, emeklilerin maaşlarına yapılan iyileştirmeler ve sosyal destekler hakkında bilgi verdi. Sosyal Güvenlik Kurumu Trabzon İl Müdürü Erdem Akbay da, Başkan Genç’in emeklilere yönelik katkılarını vurgulayarak teşekkür etti.

Hopa-Artvin Karayolunda Heyelan Felaketi! Yol Çöktü, Çalışmalar Sürüyor Hopa-Artvin Karayolunda Heyelan Felaketi! Yol Çöktü, Çalışmalar Sürüyor

Türkiye Emekliler Derneği Trabzon Şubesi Başkanı Burhan Bayraktar, Çanakkale gezisinin emekliler için büyük bir onur olduğunu ve Başkan Genç’in verdiği sözü yerine getirdiğini belirtti. Emekliler, Çanakkale gezisinin milli bilinci pekiştireceğini ve toplumsal dayanışmayı artıracağını ifade ederek Başkan Genç’e teşekkür ettiler.

Muhabir: BİROL SANCAK