İYİ Parti’nin Genel Başkan Adayı Koray Aydın İstifa Etti İYİ Parti’nin Genel Başkan Adayı Koray Aydın İstifa Etti

AK Parti İlçe Teşkilatına Ziyaret

Başkan Genç, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından başlattığı ilçe ziyaretlerine devam ediyor. AK Parti Köprübaşı İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Başkan Genç, İlçe Başkanı Mustafa Uzun, mahalle başkanları ve partililerle bir araya geldi. Görüşmenin ardından Köprübaşı Belediyesi’ne giden Genç, Belediye Başkanı Ali Aydın ve mahalle muhtarlarıyla toplantı yaptı. Son olarak MHP İlçe teşkilatıyla buluşan Başkan Genç, ilçede esnaf ve halk ziyaretlerini de gerçekleştirdi.

"Köprübaşı’nın Sorunlarını Çözmek İçin Gayret Edeceğiz"

Başkan Genç, Köprübaşı’nın Trabzon için çok kıymetli bir ilçe olduğunu vurgulayarak, "Köprübaşımız hem Trabzon'a hem Türkiye'ye değerli insanlar yetiştirmiş bir ilçemizdir. Partimizin kuruluşundan itibaren bu güzel ilçemizle beraber haşır neşir olduk. Dertleriyle dertlendik, bir şeyler üretmeye gayret ettik. Köprübaşımız teşkilatımız her zaman Cumhurbaşkanımızın yürüyüşünün arkasında durmuştur. Trabzon'un ve Köprübaşı'nın bu konudaki kararlılığı çok kıymetlidir," dedi.

"Oturduğumuz Yerden Yönetmeyeceğiz"

Başkan Genç, "Köprübaşı ilçesinin oyunu artırarak Trabzon’da 2. sırada yer alması çok önemli. Bunun teşekkürü için buradayız. Bunun bize yüklediği sorumluluğu bilerek buradayız. Köprübaşı’nın sorunlarını çözmek için büyük bir gayreti ortaya koyacağız. Hal ve şart ne olursa olsun mazerete sığınmayacağız. Bu makamlar ağlama makamları değil, çözüm üretme makamlarıdır. Kaynak bir yerden kısılıyorsa, başka bir yerden arayıp kaynağı üreteceğiz. Trabzon'da oturduğumuz yerden değil, her yere geleceğiz. Şehrimizin her noktasında olacağız. Cumhurbaşkanımıza bu dönem güç vermemiz lazım. Onun için bu yük bizim sırtımızdadır," diye konuştu.

"Köprübaşı’nda İz Bırakacağız"

Köprübaşı Belediyesi ziyaretinde, Başkan Genç, "Köprübaşı’mız hem büyükşehirde hem ilçe belediyesinde bize güçlü bir destek verdi. Mutluyuz ve sizlere müteşekkiriz. Bunun bize büyük bir sorumluluk yüklediğinin farkındayız. Köprübaşı’nın bizden beklentileri var. Harmantepe yolumuz önemli bir konumuzdur. Belediye başkanımızın da öncelikli talepleri arasındaydı, o nedenle de önceledik. Bütün muhtarlarımızı ilgilendiriyor. Bu dönem inşallah güzel hizmetler yapacağız, iz bırakacağız," şeklinde konuştu.

Başkan Aydın ve İlçe Teşkilatından Teşekkür

Köprübaşı Belediye Başkanı Ali Aydın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Büyükşehir belediye başkanımıza, ilçemize ve bizlere verdiği özel değerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Genel hatlarıyla bizim burada yol ve işsizlik sorunumuz var. Başkanımızla beraber ilçemizin sorunlarını çözüme kavuşturacağımıza inancım tamdır," dedi.

AK Parti Köprübaşı İlçe Başkanı Mustafa Uzun ise, "31 Mart yerel seçimlerinde halkımızın partimize ve başkanımıza gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Başkanımız Ahmet Metin Genç’ten Allah razı olsun. Bize güç verdi," ifadelerini kullandı.

Muhabir: AYŞE SANCAK